Продукти:
2 супени лъжици еспресо (или Delta или Buono)
Сок 1 лимон (около 1/4 чаша)
3 супени лъжици гранулирана захар
лед
Гарнитура: лимонови колела
Приготвяне:
За аеропрес еспресо: Запълнете камерата с кафе или еспресо и 6 унции топла вода. Оставете сместа да стръмни за 20 секунди. Леко натиснете с постоянно и постоянно налягане в чаша или стъкло.
Добавете захарта си в горещо еспресо (или кафе), разбъркайте докато се разтвори.
Оставете подсладеното еспресо да се охлади за около 30 минути.
Сложете еспресо с лимонов сок и се разбърквайте заедно.
Напълнете с лед, разбъркайте и гарнирайте с лимонов парче. Сервирайте.
Няма коментари:
Публикуване на коментар