Продукти:
4 филии хляб за тостер
2 резена бекон
2 резена твърдо сирене
2 листа маруля
1 домат
20 г краве масло
за дресинга:
кетчуп, майонеза и горчица
Приготвяне:
1. Филиите се изпичат в тостер или сух тиган до златисто. Намазват се с маслото.
2. Резените бекон се изпичат в парти грил или тиган по 2-3 минути от всяка страна.
3. Върху 2 филии от препечения хляб се поставят резените бекон и сирене и се запичат в парти грил, докато сиренето се стопи.
Върху сандвичите се слага от марулята, отгоре – кръгчета домат, и пак маруля. Най-накрая се покриват с другите филии хляб.
4. Поднасят се с дресинг от кетчуп, майонеза, горчица или микс от тях по избор.
Няма коментари:
Публикуване на коментар