Необходими продукти
50 г овесени ядки
1 средно голяма ябълка, изчистена и настъргана
2 с.л. кисело мляко
ЗА ТОПИНГА
25 г бадеми , натрошени
3 с.л. нар
Приготвяне
Смесете всички съставки, без киселото мляко, със 150 мл вода и ги оставете да киснат 20 мин. След като овесените ядки омекнат, разбъркайте ги с киселото мляко и разделете сместа в две купи. Поръсете всяка купа с половината от топинга и сервирайте.
50 г овесени ядки
1 средно голяма ябълка, изчистена и настъргана
2 с.л. кисело мляко
ЗА ТОПИНГА
25 г бадеми , натрошени
3 с.л. нар
Приготвяне
Смесете всички съставки, без киселото мляко, със 150 мл вода и ги оставете да киснат 20 мин. След като овесените ядки омекнат, разбъркайте ги с киселото мляко и разделете сместа в две купи. Поръсете всяка купа с половината от топинга и сервирайте.
Няма коментари:
Публикуване на коментар