Необходими продукти:
1 ч.ч. червена Киноа
1 морков
1 картоф
1 глава лук
1 тиквичка
хималайска сол
червен пипер(сладък)
Начин на приготвяне:Киноата се вари на тих огън 20 минути. В друг съд се задушават с вода и подправки настърганите морков, картоф, глава лук . След 10 минути добавям тиквичката . Задушавам още 10 минути и прехвърлям киноата при зеленчуците. Добавям малко вода, ако е извряла всичката. Разбърквам и свалям от котлона.може да се добави и малко зехтин като свалите от огъня. За декорация може да добавите сметана или магдароз по ваш избор.Зеленчуците може да се настържат с ренде или да се филират с белачка.
Този коментар бе премахнат от автора.
ОтговорИзтриванеTasty and delicious!
ОтговорИзтриване