Моите любими рецепти
вторник, 20 юни 2017 г.
Гевречета
Продукти:
1 ч.ч. бира
1.ч.ч. олио
щипка сол
брашно за средно меко тесто
Сироп:
1 1/2ч.ч. захар
1 1/2 ч.ч. вода
Приготвяне:
Гевречета се поставят във вряща вода и се варят 10 минути.след това се овалват в пудрата захар.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
По-нова публикация
По-стара публикация
Начална страница
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Пекарната на Рудолф - Рецепта за корасани и кронътс
Рецепта за корасани: Съставки: 500 г брашно 280 мл вода 20 г суха мая 20 г захар сол 250 г масло Начин на приготвян...
Пекарната на Рудолф - Ябълков сладкиш и тригуни с боботи
Ябълков сладкиш Съставки За тестото: 500 г брашно 300 г захар 2 яйца 220 г меко масло сол 0.5 лимон, настъргана кора...
Няма коментари:
Публикуване на коментар