неделя, 23 юли 2017 г.
Ягодова торта от Бъди Валастро
Необходими продукти:
• 1 кутия готова смес за торта, жълта
• ⅓ ч.ч. ягодово сладко
• ½ кг. ягодов сладолед
• 4 опаковки крема сирене
• ягоди за декорация
Начин на приготвяне:
Пригответе сместа за торта според указанията на кутията. Разпределете сместа по равно на две части в две тавички и сложете по няколко супени лъжици ягодово сладко върху всяка смес. Размажете сладкото хубаво, така че да е равно и сложете да се пекат. Печете до златиста коричка и проверявайте с клечка за зъби. След като се изпече хубаво, извадете от фурната и оставете хубаво да се охлади. В отделна тавичка сложете пластмасово покривало и сипете сладоледа отгоре. След това поставете във фризер докато стане твърд. Разрежете вече изстиналите блатове хоризонтално по средата така че да се получат 4 блата. Извадете сладоледа от фризера и разрежете и него хоризонтално на две. Постройте тортата като след всеки сложен блат слагате от сладоледа. Четвъртия блат натрошете на трохи. Глазирайте хубаво тортата с крема сиренето, а отрасни сложете натрошените трохи от блата. Отгоре украсете с ягоди.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
-
Рецепта за корасани: Съставки: 500 г брашно 280 мл вода 20 г суха мая 20 г захар сол 250 г масло Начин на приготвян...
-
Ябълков сладкиш Съставки За тестото: 500 г брашно 300 г захар 2 яйца 220 г меко масло сол 0.5 лимон, настъргана кора...
Няма коментари:
Публикуване на коментар